Ask for help

Ask for help - Te kerkosh ndihme
Me falni a mund te me ndihmosh? – Excuse me, can you help me?
Une kam nje pyetje. – I have a question.

Po sigurisht. – Yes, of course.
Shume faleminderit – Thank you very much.
A e dini se ku është? – Do you know where it is?
Per fat te keq jo.. – Unfortunately not.
Une nuk flas Anglisht. – I don’t speak English
Nuk e kuptoj. – I don't understand that.
çfare do te thote kjo? – What does that mean?
Si thate ju lutem? – I beg your pardon?
A mund ta perserisni dhe nje here ju lutem? – Could you please repeat that?
A mund te flisni me ngadale ju lutem? – Could you please speak more slowly?
Me falni a flisni Anglisht? – Excuse me, do you speak English?
Ku eshte zyra e informacionit. – Excuse me, where is the information desk